MRI-onderzoek bij Open MRI Nederland (Patiënten)

Open MRI Nederland is open voor iedereen die een MRI nodig heeft. Na verwijzing door een arts is er voor alle patiënten de mogelijkheid om bij Open MRI Nederland het MRI-onderzoek te laten doen.

Het MRI-apparaat van Open MRI Nederland is een van de weinige MRI-apparaten in Nederland die een open structuur heeft. Dat betekent dat de machine zo gebouwd is dat de patiënt in een open ruimte ligt en niet in een nauwe tunnel hoeft plaats te nemen. Voor alle patiënten geeft dit een plezieriger beleving van het MRI-onderzoek. Met name patiënten die moeite hebben met kleine ruimtes of een fysieke beperking hebben zijn hierbij gebaat. En ook bij kinderen geeft deze machine een prettiger manier van MRI-onderzoek doen door de grotere ruimte en de mogelijkheid dat ouders letterlijk dichtbij zijn.

Het team van medewerkers van Open MRI Nederland doet al het mogelijke om het onderzoek zo plezierig mogelijk voor patiënten te laten verlopen. Vanaf het eerste contact zijn de behoeften en eventuele zorgen van de patiënt het uitgangspunt voor de planning en begeleiding van het onderzoek.

De laboranten van Open MRI Nederland herkennen het als patiënten zorgen of beperkingen hebben en begeleiden patiënten op passende wijze voor, tijdens en na het onderzoek.

De servicegerichte medisch-specialisten beoordelen de onderzoeksbeelden en verwerken hun bevindingen in een medisch verslag dat naar de verwijzende arts wordt gestuurd. Het is voor patiënten binnen enkele dagen na het MRI-onderzoek mogelijk om de uitkomsten te bespreken met de eigen arts. 

Ik zag van tevoren erg tegen het MRI-onderzoek op. De vriendelijke ontvangst en begeleiding van de medewerkers maakte dat het snel en makkelijk ging.

Afspraak maken? Onze openingstijden zijn

 

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag 09:00 - 13:00 uur

 

Voor het maken van een directe afspraak

kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur

bellen met: (0523) 27 63 63

 

De wachttijd tussen aanvraag en onderzoek is momenteel ongeveer
15 werkdagen